Aanloop naar Broadcast Event

Vandaag hebben we -coronaproof- opnames gemaakt voor het Eindhoven Diving Cup Broadcast Event!

Onder de professionele leiding van cameravrouw Nienke en gelegenheidsjournalisten Irene en Eize, zijn er verschillende interviews gehouden met enkele, voor de schoonspringsport belangrijke, personen. Een klein tipje van de sluier lichten we graag op:
Edwin Jongejans, coach van Team NL, is geïnterviewd over hoe hij zijn team gemotiveerd en in vorm houdt in deze tijd met beperkingen. Olympische springers Inge Jansen en Celine van Duijn hebben ons tijdens hun interview verteld hoe het hun vergaat in de huidige omstandigheden. Frits Adelmeyer, hoofdtrainer van PSV Schoonspringen, is vanzelfsprekend ook aan het woord geweest en heeft verteld over de ontwikkeling die het toernooi de afgelopen 21 jaren heeft doorgemaakt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan…!
Benieuwd naar de interviews en de verhalen? En naar de foto’s van voorgaande edities van de Eindhoven Diving Cup? Wij zijn aan de slag met de montage om alles op tijd klaar te hebben voor de uitzending van ons event op zaterdag 6 februari a.s. om 19.00 uuru via ons YouTube kanaal. Graag tot dan!