Eindhoven diving cup organiseert gratis workshops

Gratis workshops EDC schoonspringen

EINDHOVEN – Voor de Kerstvakantie begon, is er aan alle basisscholen en turnverenigingen een lessuggestie met bijbehorende uitnodiging voor de gratis workshops schoonspringen gestuurd. Kinderen in de leeftijden van 9 – 12 jaar met zwemdiploma B of hoger kunnen hier op 11, 18 en 25 januari aanstaande van 18.30 – 19.30 uur aan meedoen. Elke avond is er plaats voor 20 kinderen die in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion kennis kunnen komen maken met deze mooie sport. En het gaat hard met de aanmeldingen!

Gratis workshops door Eindhoven Diving Cup

Aandacht maakt alles mooier

Trainers van PSV Schoonspringen staan de drie avonden van de gratis workshops klaar om de kinderen te leren hoe je met een zo mooi mogelijke sprong van de duikplank af kan gaan…  Eerst even opwarmen natuurlijk! Dan spring je met een salto of misschien een mooie zweefsprong in hetzelfde bad waar schoonspringers van Team NL trainen voor de Olympische Spelen! Op deze laagdrempelige manier krijgen de kinderen de mogelijkheid om het schoonspringen te leren kennen. Tevens biedt het Eindhoven Diving Cup de kans de sport meer onder de aandacht te brengen

Eindhoven Diving Cup 2023 – ‘where future stars compete’

De kinderen die meedoen aan de workshops schoonspringen, krijgen bovendien 2 gratis toegangskaartjes voor de Eindhoven Diving Cup. Ze kunnen zelf kiezen of ze op vrijdag 3 of zaterdag 4 februari 2023 gaan kijken.

Begin februari start de 22e editie van dit internationale schoonspringevent. Van 2 t/m 5 februari 2023 laat aanstormend talent uit heel veel verschillende landen zich van hun beste kant zien. Dit schoonspringevent vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

Aanmelden

Iedere basisschoolleerling of turn(st)er in de leeftijd van 9-12 jaar en in het bezit van zwemdiploma B of hoger is van harte welkom. Aanmelden kan via secretary@eindhovendivingcup.nl onder vermelding van de naam, leeftijd, naam van de basisschool of turnvereniging. Vermeld ook voor welke datum je je wilt inschrijven. Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst.

Social media

Facebook, Twitter, Instagram en YouTube

Gratis workshops Eindhoven Diving Cup