Gezocht: Grafisch ontwerper

Begin februari 2019 vindt de 20ste editie van de Eindhoven Diving Cup (EDC) plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Voor dit unieke evenement zijn we op zoek naar een grafisch ontwerper.

Samen met een enthousiast, betrokken en hardwerkend team van vrijwilligers zet je je in voor de Eindhoven Diving Cup, het grootste schoonspring toernooi van Europa. De EDC is een vierdaags evenement gevuld met wedstrijden waaraan ruim 200 schoonspringers uit meer dan 16 landen mee doen.

Voor de promotie van dit evenement, zoeken we een creatieveling die ons helpt bij het maken van de ontwerpen van ons promotiemateriaal, maar ook zaken als diner-bonnen, accreditaties of de t-shirts van onze vrijwilligers. Meedenken over hoe we de logo’s van onze sponsoren mooi in beeld kunnen brengen is ook een belangrijk onderdeel van het takenpakket.

Vind jij het leuk om mee te denken hoe we het merk EDC mooi kunnen vormgeven, zodat onze herkenbaarheid verder versterkt wordt? Heb jij creatieve, nieuwe idee├źn hoe we de zichtbaarheid van het evenement zelf, maar ook van onze sponsoren, verder kunnen vergroten? Heb jij oog voor een juiste mix van kleur, beeld, vorm en logo? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Enthousiast geworden of meer weten? Neem gerust contact op met de toernooidirecteur Christine Praasterink.

Ken jij iemand die dit goed zou kunnen? Ook dan horen wij het graag!