Gezocht: Manager Hospitality

Voor de Eindhoven Diving Cup 2019 zoeken we een Manager Hospitality. Doe jij mee met de 20ste editie van dit unieke evenement in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven?

Samen met een enthousiast, betrokken en hardwerkend team van vrijwilligers zet je je in voor de Eindhoven Diving Cup, het grootste schoonspringtoernooi van Europa. De EDC is een vierdaags evenement, waarbij we het afgelopen jaar meer dan 200 deelnemers uit 16 landen gastvrij ontvingen. De sporters zijn opgehaald van het vliegveld of het station en dagelijks voorzien van lunchpakketten en een diner.

Zie jij een uitdaging in het regelen van transport, lunch en diner voor ruim 200 sporters, hun coaches en begeleiders? Vind jij het leuk om samen met een team vrijwilligers een mooi sportevenement neer te zetten? Ben jij hands-on genoeg om tijdens het evenement de coaches en begeleiders te woord te staan in het Nederlands en het Engels? En ben je stressbestendig als er op het laatste moment aanpassingen plaatsvinden? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Enthousiast geworden of meer weten? Neem gerust contact op met de toernooidirecteur Christine Praasterink.

Ken jij iemand die dit goed zou kunnen? Ook dan horen wij het graag!