Nog minder dan een maand!

De klok voor het nieuwe jaar heeft afgeteld, maar bij de organisatie van de Senet Diving Cup zijn deze laatste weken en dagen de laatste loodjes begonnen. Nog minder dan een maand, en het evenement gaat van start! Naast de wedstrijden, die uiteraard de hoofdmoot van de dagen vullen, zijn er tal van andere evenementen.

Vip-event

Vrijdagmiddag vindt het VIP-event van de SDC plaats. Een mooie bijeenkomst die wij organiseren voor bedrijven en onze sponsoren. Het belang van klimaat versus topsport staat hierbij centraal. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden met een bezoekje aan een plek waar je normaal nooit komt!

Meet & Greet

Zaterdagavond kunnen sporters, coaches, vrijwilligers en aanhang elkaar eens informeel ontmoeten tijdens onze jaarlijkse Meet & Greet. We hebben een leuk thema gekozen, waar vast nog even over nagepraat zal worden.

Wereldrecordpoging ‘Meeste bommetjes tegelijk’

Zondagmiddag om 12.30 uur gaan we, samen met iedereen die mee wil doen, een wereldrecordpoging ‘Meeste bommetjes tegelijk’ houden in het zwembad. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@eindhovendivingcup.nl. Doe je mee aan de recordpoging, dan krijg je die dag gratis entree voor het evenement met je gezin. En iedereen maakt kans op leuke prijzen.