Vriendenloterij belactie

Eindhoven Diving Cup en PSV Schoonspringen hebben dinsdagavond 19 november 2019 een vrienden- bel-actie georganiseerd in het kader van de “Voor je Club Actie” van de VriendenLoterij. Wat een succes!

Op die manier hebben zij geprobeerd nog meer vrienden te vinden die Stichting Schoonspringen Zuid-Nederland willen steunen. Door het kopen van een lot, of het omzetten van een al deelnemend lot op naam van de Stichting, zorg je er als vriend voor dat de helft van de lotprijs direct naar de Stichting gaat.

De financiële ruimte die hiermee wordt gecreëerd, wordt gebruikt voor bijvoorbeeld vergoedingen startgelden, trainersopleidingen, materialen, en dergelijke. Tussen 18.30 en 21.30 uur heeft het vrijwilligersteam vele telefoontjes gepleegd en hebben zij maar liefst 35 loten verkocht. En door de bel-actie hebben wij ook de bonus gekregen die VriendenLoterij hiervoor ter beschikking stelt! Een superresultaat!

Aan het belteam: bedankt voor jullie inspanningen en gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

En aan iedereen die een lot heeft gekocht: dank jullie wel! Wij zijn blij met jullie steun ! Heb jij nu de belactie gemist maar wil je de Eindhoven Diving Cup – PSV schoonspringen wel steunen dan kan dat natuurlijk nog steeds. Meld je aan bij de vriendenloterij en ga maandelijks meespelen. Bij aanmelden kan je aangeven welke club jij een warm hart toedraagt. De helft van jouw lot-prijs gaat direct naar de ‘vrienden’kas.

Eindhoven Diving Cup