Vrijwilligers gezocht EDC 2023

Vanaf woensdag 1 februari tot en met zondag 5 februari 2023 vindt eindelijk weer de Eindhoven Diving Cup (EDC) plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Vanaf maandag 27 januari vindt de opbouw plaats in het zwembad. De EDC is een vierdaags evenement, waarbij wij ook dit jaar weer ongeveer 180 deelnemers hopen te mogen ontvangen. De afgelopen jaren kwamen deze uit 16 verschillende landen. Onze gasten uit binnen en buitenland en onze vrijwilligers roemen de EDC om zijn gezellige sfeer.

Wij zoeken jou!

Voor dit unieke evenement zijn we op zoek naar vrijwilligers. Samen met een enthousiast, betrokken en hardwerkend team van vrijwilligers zet je je in voor de EDC, het grootste schoonspringtoernooi van Europa. Help jij mee?

Vanaf de opbouw van het bad de dagen voorafgaand aan de wedstrijd, de ondersteuning tijdens de wedstrijden, het verzorgen van de lunches voor sporters en vrijwilligers, tot de afbouw op zondag namiddag zijn er vrijwilligers nodig.

Wij zijn op zoek naar:

OpbouwersMaandag 30 en dinsdag 31 Januari vanaf 17.00 en woensdag 1 februari van 9:00 tot 16.00.Ben je toch in het bad omdat uw kind springt, kom helpen met het opbouwen en inrichten van het zwembad. Vele handen maken licht werk!
ITOpbouwen van het computersysteem en tijdens de wedstrijd evt storingen oplossen en zorgen dat de wedstrijd kan en blijft draaien.
Coördinator vrijwilligersZorgen dat de vrijwilligers op de juiste plaatsen staan, zodat de wedstrijd goed kan verlopen.
Kassa bezettingDe kaartverkoop aan de kassa, deze is geplaatst aan de ingang van de tribune.
ChauffeursDe springers worden opgehaald vanaf het station of het vliegveld en naar het hotel gebracht, hier zijn chauffeurs voor nodig.
ToezichthoudersJuryruimte: Hierbij zorg bijvoorbeeld je dat er voldoende eten en drinken is voor de vrijwilligers en officials. Zwemvloer: Je zorgt dat de wedstrijd rustig en veilig verloopt. Tribune: Je zorgt bijvoorbeeld voor dat er geen mensen naar de badvloer lopen, die daar niet thuis horen.
Bezetting verkoop-kraampjesKledingstand Verkoop van T-shirts en evt. andere artikelen in de kledingstand op de tribune Koffie- en theekraam Verkoop drankjes bij de koffie- en theekraam op de tribune
Gastvrouw of -man in het clubhuisVerkoop van eten en drinken vanuit het clubhuis, coördinatie van de lunch van de teams en de lunch voorbereiden voor de vrijwilligers.
Voorbereiding lunchpakketten‘s Morgens maken en inpakken van de lunches voor de teams Dagelijks vanaf woensdagochtend.
Mascotte animatorOpleuken van de medailleceremonie als de enige en echte Divy.
Begeleider/begeleidster medailleceremonieDe totale verzorging en begeleiding rondom de medaille uitreiking.
Medaillejongens en –meisjesSamen met de begeleider/begeleidster en de Mascotte helpen bij het uitreiken van de medailles.
FotograafGedurende het toernooi foto’s maken van de wedstrijden en de medailleceremonie en mooie sfeerimpressies van de wedstrijddagen Deze moeten dan zo snel mogelijk op de site geplaatst kunnen worden.
VloggerKorte filmpjes voor You Tube.
Af bouwers voor zondag na de laatste wedstrijd.

Wil jij ons helpen, geef dan aan mij door wanneer je beschikbaar bent, welke dag(en) en tijden, en naar welke functie jouw voorkeur uitgaat. We zullen zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeur, maar waarschijnlijk gaan we ook rouleren in de functies. Heb je nog geen ervaring, geen probleem! We verwelkomen je graag in ons team en zullen ervoor zorgen dat je altijd met vragen bij de organisatie of andere ervaren vrijwilligers terecht kan! Daarnaast houden wij ook rekening met het wedstrijdschema en wanneer jouw kind moet springen, zorgen wij ervoor dat je rustig naar de wedstrijd kunt kijken.

Met vriendelijk groet

Inge Oosterbosch

Mail: Inge Oosterbosch

Tel.:  040-2815912 of 0612754511

Vrijwilligers EDC 2023
Wij kijken uit naar jou! Word vrijwilliger bij de EDC 2023