Chris Selier

Manager Social Media

Chris Selier

Mijn EDC avontuur startte in 2015.

Maar eigenlijk begon het Eindhoven avontuur eerder. Toen mijn dochter bij PSV Schoonspringen ging trainen, reed ik elke maandag heen en weer tussen Berkel en Rodenrijs en Eindhoven. Op dat moment maakte ik kennis met het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Ik kan mij de eerste keer nog wel herinneren dat ik daar naar binnen liep. Wow! Wat een verschil met het zwembad in Zoetermeer waar ik de jaren daarvoor elke zondagmiddag tijdens de schoonspringtraining van WVZ Zoetermeer borrelde met ouders van de springers. Een erg gezellig wekelijks uitje. Daar leerde ik ook onze huidige toernooidirecteur Christine en haar man Teun kennen.

Langzaamaan werden de trainingen van mijn dochter in Eindhoven uitgebreid. Daardoor lag mijn focus op een gegeven moment geheel in Eindhoven en leerde ik hier steeds meer mensen kennen. Sommigen zijn zeer goede vrienden geworden.

En toen… kwam de Eindhoven Diving Cup in beeld.

Ik ging mij inzetten als vrijwilliger voor dit evenement. Ik assisteerde de Public Relations Manager met het bijhouden van Facebook en Twitter. In die tijd zag ik al dat het grote voordelen had om het evenement op social media flink onder de aandacht te brengen.

Nu, in 2021, werk ik bij de social media activiteiten nauw samen met de Public Relations Manager en de Webmanager en presenteren we de EDC op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Elk jaar is het weer een uitdaging om iets nieuws erbij te verzinnen of uit te proberen, zoals de vlogs en de blue room. Voor de toekomst denk ik aan uitbreiding naar TikTok en Snapchat.

Energie krijg ik van het team. Allemaal enthousiaste teamleden met hun eigen taak en expertise. Familiegevoel, taakverantwoordelijkheid, gezelligheid en enthousiasme voor het schoonspringen. We willen er allemaal weer een fantastisch evenement van maken. Zin in! Eindhoven is naast mijn huidige woonplaats Leiden inmiddels bekend terrein. Op naar 2022!