Marca van der Sanden

Hospitality Manager

Over ons: Marca van der Sanden

Een sprong in het diepe was het. Deze keer niet letterlijk van de tien meter toren maar de keuze om als hospitality manager aan de slag te gaan voor de Eindhoven Diving Cup.

Organiseren kan ik wel met mijn ervaring als event manager bij een financiële instelling. Echter paste ik ook in de club die al jaren dit event organiseert? Ik was totaal onbekend met het schoonspringen. Ik noemde de prachtige sprongen van de verschillende hoogtes duiken. Had ook nog nooit van “de droog” gehoord. Ik verdwaalde regelmatig in het grote Pieter van den Hoogenband stadion.

Het pakte gelukkig allemaal goed uit. Mijn eerste EDC 2020 werd een groot succes. Geholpen door geweldige collega-vrijwilligers werd ik bekend met het schoonspringen en kon ik mijn organisatietalent inzetten voor de 180 schoonspringers uit diverse landen van Europa en daarbuiten.

Helaas gaat EDC 2021 niet door vanwege alle beperkende maatregelen rondom COVID-19. Natuurlijk houden we contact met onze deelnemers en dagen we hen ook dit jaar uit voor een speciale editie. Zo blijven we top of mind voor EDC 2022. Want dan ben ik er ook weer bij.

Benieuwd naar de andere vrijwilligers of zelf ook vrijwilliger worden? Maak kennis met ons team.