Marcha van Kempen

Manager Administratie & Secretariaat

Marcha van Kempen

Inmiddels ben ik alweer aardig wat jaren actief bij de Eindhoven Diving Cup.

Als vrijwilliger bij PSV schoonspringen o.a. in het wedstrijdsecretariaat heb ik het ook al een aantal jaren flink naar mijn zin.

Toen ik gevraagd werd om manager administratie en secretariaat te worden bij de Eindhoven Diving Cup  heb ik dan ook geen moment getwijfeld. 

Manager administratie en secretariaat omvat diverse taken. Waaronder het maken van de uitnodigingen. Het opzetten van een wedstrijd in een administratieve vorm en het opstellen van de tijdschema’s. Maar ook het duidelijk bijhouden wie er op welke onderdelen mee wil en kan doen. Daarbij hoort ook een juiste punten registratie om daarna de juiste persoon een prachtige medaille te kunnen geven. Stiekem komt er best wel wat bij kijken achter de schermen. 

De Eindhoven Diving Cup brengt mij ieder jaar weer heel erg veel plezier en gezelligheid. Wij hebben nog een vacature.

Het team en de vrijwilligers samen zetten ieder jaar weer een prachtig evenement neer. De deelnemers en bezoekers brengen dan ook graag een bezoekje aan onze Brabantse gezelligheid.

Dit jaar hebben we helaas geen wedstrijd in het Pieter van den Hoogenband Stadion, maar wel in een aangepaste versie. Ook dit belooft een leuk event te worden. Hou daarom de social media in de gaten.