Ursula Atzema

Traffic Manager

Speaker Urzula Atzema traffic manager EDC

Langzaam erin gerold.

Dat vat aardig samen hoe ik in de organisatie van de EDC terechtgekomen ben.

Toen onze kinderen begonnen met schoonspringen zijn we wel eens gaan kijken. Dit omdat dit natuurlijk hartstikke leuk is, zo’n grote wedstrijd in “ons eigen bad”.

Een aantal jaren later ben ik als speaker begonnen. Nog leuker dan vanaf de tribune toekijken. Leuk om te zien hoe zo’n wedstrijd nu echt in z’n werk gaat. Ook leuk omdat je dan merkt dat de schoonspringwereld eigenlijk een grote familie is.

De EDC omschrijf ik wel eens als een korte vakantie: 4 dagen bij subtropische temperaturen in goed gezelschap aan het zwembad vertoeven…

Twee jaar geleden zocht onze toernooidirecteur een traffic manager om de kleine dingetjes die tussen de grote organisatietaken in vielen op te pakken. Omdat mee-organiseren mij heel leuk leek, maar ik toch ook wel heel graag als speaker actief wilde blijven, was dit de ideale taak voor mij.

In februari 2021 kan de EDC helaas niet doorgaan, maar uiteraard hebben we wel iets speciaals in petto. We gaan met z’n allen op een hele leuke manier vooruitkijken naar onze 22e editie: EDC2022!