VIP-event op 1 februari: 20 jaar Diving Cup

Graag nodigen wij u uit voor het VIP-event van de Eindhoven Diving Cup op vrijdag 1 februari! Het is een bijzondere bijeenkomst; de Diving Cup bestaat in 2019 20 jaar.

Reünie

Voor dit VIP-event nodigen we breder uit dan normaal. Een reünie om herinneringen op te halen, oude vrienden en bekenden te ontmoeten en ook met nieuwe mensen kennis te maken. Dus bent u bekend met de Diving Cup van het eerste uur? Zet dan alvast de datum en tijd in uw agenda! Kent u mensen die hier ook bij moeten zijn? Geef aan hen door dat ze zich bij ons kunnen opgeven!

De invloed van techniek

Naast de nostalgie van een reünie vinden we het ook leuk om u een doorkijk naar de toekomst te geven. Sneller zwemmen, hoger springen, dat is een kwestie van oefenen, zwemtechniek en… wetenschap. Maar hoe dan? Door hightech wetenschappelijk onderzoek. En waar gebeurt dat? Hier in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. We nemen u mee. En laten u zien hoe dit werkt.

Programma

Wij ontvangen u vrijdagmiddag graag met koffie, thee en een kleine versnapering. Daarna nemen we u mee op reis, eerst terug in de tijd en dan vooruit, de toekomst in! De wereld van wetenschap en prestaties is innovatiever en meer futuristisch dan menigeen weet!

Wedstrijden

Aansluitend bezoeken we het zwembad om naar een van de finales van de internationale topspringers te kijken. We sluiten het VIP-event af met een hapje en een drankje.

Aanmelden

We hopen van harte op uw komst. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van het programma. Uiteraard kunt u zich nu ook al opgeven. Zodra het programma definitief is, ontvangt u de officiële uitnodiging.
Nu al opgeven kan via ons formulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met Puei-Tchuan Sun. Zij is bereikbaar via hospitality@eindhovendivingcup.nl.

Graag tot ziens op vrijdag 1 februari!